Milí rodiče na mateřské a rodičovské dovolené!

Srdečně Vás zveme do mateřského centra Sluníčko.

Těšíme se na všechny rodiče, kteří chtějí strávit se svými dětmi příjemné, aktivní dopoledne mezi ostatními rodiči a dětmi.

Na každé schůzce si děti pohrají s hračkami, společně s rodiči si zahrají hry, říkanky a také si něco vyrobí nebo namalují.

Do mateřského centra se nemusíte předem hlásit – můžete nás navštívit ve dnech, kdy se Vám to bude hodit.
Schůzky MC Sluníčko se konají vždy ve čtvrtek od 9:30 do 11:30 hodin na Hlinkách - kultuní dům Hlinky - vchod jako do bývalého kina
Návštěvy MC Sluníčka jsou bezplatné.

Další informace na tel.:  731 402 991

e-mail:  vedouciseniori@farnicharitatyn.cz

Rámcový program schůzek

ČTVRTEK

9:30 - 10:00   příchod do MC, volná herna

10:00 - 11:30   výtvarná činnost, hry, cvičení, zpívánky, divadlo, výlety , pro uživatele je zde připravena nabídka kávy a čaje

Leták MC Sluníčko.doc

Kurz předporodní přípravy

Farní charita Týn nad Vltavou pořádá kurz předporodní přípravy. Kurz je zcela zdarma. Přihlášky zasílejte na email: vedouci@farnicharitatyn.cz nebo jí můžete donést osobně do kanceláře na adresu Děkanská 220, Týn nad Vltavou.

Kurz předporodní přípravy

Farní charita Týn nad Vltavou bude pořádat pro nastávající maminky kurz Předporodní přípravy. Kurz bude obsahovat 10 lekcí a celý bude bezplatný.

Mikulášská besídka

Farní charita Týn nad Vltavou zve děti na Mikulášskou besídku 6.12. od 15 hodin v kostele sv. Jakuba

Mikulášská 2015.pdf

Mateřské centrum SLUNÍČKO v NOVÉM

Mateřské centrum Sluníčko, které sídlí v bývalém Kulturním domě na Hlineckém sídlišti, si pro Vás od září připravilo novou koncepci. Pod vedením zkušené pracovnice čeká na Vaše děti nový program plný pohybových aktivit, tvoření a zábavy. Pro maminky bude připraveno příjemné posezení, kde si budou moci u kávy vyměnit zkušenosti s péčí o dítě nebo si jen tak popovídat. Tak se přijďte podívat a užít si s dítětem spousty zábavy a pohybu.

MC Sluníčko bude přes prázdniny zavřeno

V průběhu letních prázdnin bude Mateřské centrum Sluníčko ZAVŘENÉ.

Besedy

Mateřské centrum Sluníčko pořádá cyklus besed pro rodiny na aktuální témata určených pro širokou veřejnost