AKCE V RÁMCI ORANŽOVÉHO ROKU

V rámci Oranžového roku 2017 byl podpořen projekt SOS Rodina, který se zaměřuje na pomoc rodinám s dětmi, které jsou v evidenci orgánu sociálně právní ochrany dětí. Dále byly podpořeny aktivity, které pořádalo Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bongo a Klub seniorů Senior Šance. Děti a senioři tak měli možnost účastnit se Dnu dětí, Hallowenu, Čarodějnického reje, Mikulášské besídky a výtvarného tvoření.

Děkujeme Jaderné elektrárně Temelín, Skupina ČEZ, že podporuje v rámci Oranžového roku aktivity Farní charity Týn nad Vltavou. ETE_logo jako obrázek

Halloween v nízkoprahovém zařízení

Na Halloweenskou párty, která se konala 31.10. 2017v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Bongo se slétli nadpřirozené bytosti z blízka i z dáli.

Výběrové řízení na pozici sociální pracovník v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Bongo

Farní charita Týn nad Vltavou vypisuje výběrové řízení na pozici sociální pracovník v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Bongo. Životopis s motivačním dopisem můžete zasílat do 7.3. 2016

Vaření v Bongu

Dne 11.11.2015 proběhne v Bongu společné vaření s klubem seniorů.

Bongo léto - 10 let výročí

1. června slaví Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bongo 10 let od svého vzniku.

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA V NÍZKOPRAHOVÉM ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ BONGO

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bongo hledá do svého týmu kolegu nebo kolegyni na pozici: "Sociální pracovník v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež.“

Projekt SOS Rodina pokračuje i v roce 2014

Minulý rok byl zahájen projekt SOS Rodina, který úspěšně pokračuje i v letošním roce. Projekt je zacílen na rodiny s dětmi, které jsou v evidenci orgánu sociálně - právní ochrany dětí.

Daniel Vencl, profesionální boxer, opět navštívil Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bongo

Po roce navštívil opět Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bongo profesionální boxer Daniel Vencl.

Výtvarné workshopy a turnaje pořádané Nízkoprahovým zařízením pro děti a mládež Bongo

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bongo pořádalo 30.4. 2014 čarodějnický rej na Hlinkách. Slet se konal na „plácku“, odkud vycházel průvod čarodějnic po Hlineckém sídlišti. Nechyběly hry, vyhlášení miss sliz a grilování buřtů. Dále se konal dne 28.6. 2014 streetball na hřišti u Základní školy Hlinecká. Zúčastněné dvojice daly do zápasů veškeré síly a za podpory publika převedly skvělé výkony. Zatím poslední akcí byl výtvarný workshop na plácku, který se uskutečnil 10.7. 2014. Děti si mohly na „plácku“  nabatikovat triko a vyzkoušet si práci s barvami na textil. A to není vše, dne 28.8. 2014 jsme si pro Vás připravili další výtvarný workshop na „plácku“, tak se na Vás těšíme.

Tyto akce jsou podpořeny JADERNOU ELEKTRÁRNOU TEMELÍN v rámci ORANŽOVÉHO ROKU 2014.

život 90_

Občanské sdružení