Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Čarodějnický rej s Bongem

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Vás zve na Čarodějnický rej. Akce se uskuteční 27.4. 2018 na Hlineckém sídlišti na náměstí Mládeže od 15 hodin.

Děravá síť poslední záchrany: změny Zákona o hmotné nouzi ubírají těm nejchudším

Změny systému pomoci v hmotné nouzi, prosazené v průběhu roku 2017, přinesly trpké ovoce. Podle zkušeností odborníků Charity Česká republika, pracujících dlouhodobě s lidmi v nouzi, způsobují nedávné novely zákona těm nejchudším zbytečné potíže a jejich složitou materiální a bytovou situaci ještě zhoršují

Akce Klubu seniorů duben 2018

Klub Seniorů Vás zve k sobě na zajímavé aktivity, které Vám zpestří jarní dny. Můžete se těšit na povídání o řemeslech, tvoření s Renátou nebo na cvičení pro každého a mnohem více viz zde Akce klubu

Výběrové řízení do nízkoprahového zařízení pro děti a mládež

Farní charita Týn nad Vltavou vyhlašuje výběrové řízení na dvě pracovní pozice do Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Bongo.

Sociální pracovník:

V případě zájmu zasílejte životopis spolu s motivačním dopisem do 30.4. 2018 na email reditelka@farnicharitatyn.cz nebo na adresu Sakařova 755, 375 01 Týn nad Vltavou.

Pracovník v sociálních službách:

Výprodej hudebních nástrojů z Bonga

Z důvodu stěhování do menšího Bongo musí zrušit hudební zkušebnu  a nabízí k odprodeji hudební nástroje.

Výběrové řízení do Občanské poradny

Farní charita Týn nad Vltavou vyhlašuje výběrové řízení na pozici sociální pracovník do Občanské poradny. Životopis spolu s motivačním dopoisem je možné zasílat do 30.4. 2018. Bližší informace poskytneme na telefonním čísle 731 402 990

Postní duchovní zastavení na Lomci

Krátké zamyšlení paní Jany Svítivé o setkání na Lomci.

Bongo v novém od 3. 4. 2018

Bongo se stěhuje! Bongo stěhováníOd 3. dubna 2018 nás najdeš v Týně na Náměstí Míru 85. Podívej se na přiloženou mapku a zajdi nás navštívit.

Duchovní zastavení  zaměstnanců charit

Vedení Diecézní charity Č. Budějovice umožnilo zaměstnancům charit v diecézi předvelikonoční duchovní zastavení na poutním místě Lomec (20. 3.)

život 90_

Občanské sdružení