Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Čarodějnický rej s Bongem

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Vás zve na Čarodějnický rej. Akce se uskuteční 27.4. 2018 na Hlineckém sídlišti na náměstí Mládeže od 15 hodin.

Děravá síť poslední záchrany: změny Zákona o hmotné nouzi ubírají těm nejchudším

Změny systému pomoci v hmotné nouzi, prosazené v průběhu roku 2017, přinesly trpké ovoce. Podle zkušeností odborníků Charity Česká republika, pracujících dlouhodobě s lidmi v nouzi, způsobují nedávné novely zákona těm nejchudším zbytečné potíže a jejich složitou materiální a bytovou situaci ještě zhoršují

Výběrové řízení do nízkoprahového zařízení pro děti a mládež

Farní charita Týn nad Vltavou vyhlašuje výběrové řízení na dvě pracovní pozice do Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Bongo.

Sociální pracovník:

V případě zájmu zasílejte životopis spolu s motivačním dopisem do 30.4. 2018 na email reditelka@farnicharitatyn.cz nebo na adresu Sakařova 755, 375 01 Týn nad Vltavou.

Pracovník v sociálních službách:

Výprodej hudebních nástrojů z Bonga

Z důvodu stěhování do menšího Bongo musí zrušit hudební zkušebnu  a nabízí k odprodeji hudební nástroje.

Výběrové řízení do Občanské poradny

Farní charita Týn nad Vltavou vyhlašuje výběrové řízení na pozici sociální pracovník do Občanské poradny. Životopis spolu s motivačním dopoisem je možné zasílat do 30.4. 2018. Bližší informace poskytneme na telefonním čísle 731 402 990

Postní duchovní zastavení na Lomci

Krátké zamyšlení paní Jany Svítivé o setkání na Lomci.

Bongo v novém od 3. 4. 2018

Bongo se stěhuje! Bongo stěhováníOd 3. dubna 2018 nás najdeš v Týně na Náměstí Míru 85. Podívej se na přiloženou mapku a zajdi nás navštívit.

Duchovní zastavení  zaměstnanců charit

Vedení Diecézní charity Č. Budějovice umožnilo zaměstnancům charit v diecézi předvelikonoční duchovní zastavení na poutním místě Lomec (20. 3.)

Sláva těm, kdo staví mosty mezi lidmi

Dnes je Světový den sociální práce, který nám dává příležitost vyzdvihnout sociální práci jako plnohodnotnou profesi a upozornit na její celospolečenský význam. Apelujeme na to, aby byla práce všech zaměstnanců v sociálních službách řádně doceněna. Svátek vyhlašuje Mezinárodní federace sociálních pracovníků (IFSW) od roku 1983 a každoročně připadá na třetí úterý v měsíci březnu. Letošním tématem je stejně jako vloni "podpora komunit a udržitelnosti životního prostředí".

Domácí hospicová péče Iris

Opakovaně se objevují nepravdivé informace, že se domácí hospicová péče IRIS rozpadá nebo dokonce končí. Opak je pravdou. Snažíme se nadále o vzdělávání personálu, budování a podporu týmu a rozšíření povědomí o této službě na veřejnosti. Také zájem o tuto službu stále roste. Proto sháníme nové členy do našeho týmu – lékaře i zdravotní sestry na dohodu o provedení práce.

život 90_

Občanské sdružení