Auto pro charitu od společnosti ČEZ

Dne 19. 12. 2013 dostala pečovatelská služba a osobní asistence Farní charity Týn nad Vltavou vánoční dárek v podobě automobilu Škoda Fabia Combi.

Předání automobilu, které se konalo v Informačním centru JE Temelín, se zúčastnila ředitelka Farní charity Týn nad Vltavou Mgr. Daniela Werbynská Laschová a vedoucí pečovatelské služby a osobní asistence Mgr. Markéta Vlnatá. Automobil, který ČEZ sice již vyřadil, protože pravidelně obměňuje vozový park, ale je v dobrém technickém stavu, bude sloužit Farní charitě Týn nad Vltavou. Automobil budou využívat v prvé řadě pečovatelky a osobní asistentky, které s ním budou vykonávat návštěvy u klientů. Dále bude využíván k zajištění ostatních služeb, například Občanské poradny, kdy sociální pracovnice pravidelně dojíždí do obcí Neznašov, Dolní Bukovsko a Chrášťany. Farní charita Týn nad Vltavou děkuje společnosti ČEZ za jejich rozhodnutí podpořit právě  naši organizaci, která si klade za cíl poskytovat kvalitní sociální služby nejen v Týně nad Vltavou, ale i dopravně méně dostupném okolí.