Darujte vybavení pro miminko

Máte doma již nepotřebné věci po svých dětech a je Vám to líto vyhodit? Tak právě vy můžete pomoci maminkám s dětmi, které se ocitli v nepříznivé sociální situaci a potřebují pomoc druhé osoby. V současné době sháníme především vybavení pro miminka  a to zejména kočárky, postýlky, vaničky,.....V případě zájmu Vám rádi poskytneme bližší informace na čísle 731 402 991 nebo můžete věci nosit na Farní charitu Týn nad Vltavou, Sakařova 755 (3. patro polikliniky).

Darujte vybavení pro miminko

Máte doma spousty věcí po svých dětech a nevíte, co s tím? Je Vám líto to vyhodit? Mohlo by to posloužit ještě dalšímu miminku? V tomto případě, můžete vybavení věnovat na Farní charitu v Týně nad Vltavou.

Nejvíce sháníme:

• vaničku
  • postýlku s matrací
  • peřinky do postýlky
  • povlečení
  • kočárek
  • jídelní židličku
  • nočník a další potřebné věci pro miminko.

Věci můžete nosit na adresu Sakařova 755 (poliklinika 3. patro), Týn nad Vltavou do kanceláře občanské poradny v pondělí a středu od 9:00 – 11:30, 13:00 – 17:00, úterý a čtvrtek od 9:00 – 11:30, 13:00 – 15:00. V případě dotazů kontaktujte Bc. Jitku Dopitovou, tel: 731 402 991.

Moc Všem děkujeme, kteří pomohou a darují již nepotřebné věci někomu, kdo to ocení a využije.