Národní potravinová sbírka proběhla i v Týně nad Vltavou

Farní charita Týn nad Vltavou byla jednou z mnoha organizací, která se také zapojila do Národní potravinové sbírky. Díky Vám dárcům se podařilo v Penny Marketu vybrat 308 kg potravin.  Děkujeme Vám dárcům a kolegyním za pomoc při sbírce.

Dvanáct hodin žilo v sobotu 11. listopadu celé Česko Národní potravinovou sbírkou. Letos sbírka vynesla rekordních 926 000 porcí jídla (370,4 tun trvanlivých potravin a 41,5 tun drogistického zboží), které pomohou před Vánoci v domácnostech osamělých seniorů, samoživitelek a jejich dětí, rodin ve finanční tísni, v azylových domech – zkrátka všem lidem v nouzi. Do 5. ročníku se letos zapojilo 750 prodejen z řetězců.

Farní charita Týn nad Vltavou byla jednou z mnoha organizací, která se také zapojila do Národní potravinové sbírky. Díky Vám dárcům se podařilo v Penny Marketu v Týně vybrat 308 kg potravin. Velmi si ceníme štědrosti dárců. Potraviny pomohou osobám v tíživé sociální situaci. Děkujeme Vám dárcům a kolegyním za pomoc při sbírce.