Akce Klubu seniorů červen 2018

Klub seniorů Senior Šance, který sídlí na faře Děkanská 220 Vás zve na akce, které pravidelně pořádá. Těšit se můžete na trénování paměti, na výlet do Kolodějí nad Lužnicí, tvořivé dílny s Renátou či posezení u Baráčníků. Více se dozvíte v programu Akce klubu

Akce Klubu seniorů v květnu 2018

Klub seniorů Vás zve na připravené akce. Tak neváhejte a přijďtě mezi nás. Více se dozvíte zde Akce klubu

Akce Klubu seniorů duben 2018

Klub Seniorů Vás zve k sobě na zajímavé aktivity, které Vám zpestří jarní dny. Můžete se těšit na povídání o řemeslech, tvoření s Renátou nebo na cvičení pro každého a mnohem více viz zde Akce klubu

Akce Klubu seniorů březen 2018

Klub seniorů Senior Šance Vás srdečně zve na připravené akce. Tešit se můžete na pečení velikonočních perníčků s klienty NZDM Bongo, trénování paměti, čtení z Týnské kroniky, povídání o řemeslech s panem Bartuškou a na další akce, které najdete v programu Akce klubu

Program Klubu seniorů leden 2018

Nový rok zahájí Klub seniorů, jako vždy pestrým programem. Těšit se můžete na tvoření, prohlídku mateřské školy na Hlineckém sídlišti nebo na povídání o San Francisku. Mnohem vice naleznete zde Akce klubu

Radostné Vánoce a šťastný nový rok!

Betlém. Vícebarevný linoryt vytvořil Pavel Jakubec, klient charitního stacionáře Betany Boskovice. „Sláva na výsostech Bohu na zemi pokoj lidem doberé vůle.“

Evangelium podle Lukáše 2,14

Přejeme svým klientům, příznivcům, dárcům, dobrovolníkům a zaměstanacům požehnané svátky vánoční, hodně štěstí, radosti a pevné zdraví i v novém roce 2018. Charita Česká republika

14. PLES FARNÍ CHARITY TÝN NAD VLTAVOU

Farní charita Týn nad Vltavou zve své přátele a příznivce na tradiční charitní ples, který se koná v pátek 9. února 2018 v sále ve Zvěrkovicích. Začátek ve 20 hodin.

Závěr roku v Klubu seniorů

Klub seniorů Senior Šance si v závěru roku připravil vánční program. Určitě stojí za pozornost vystoupení sboru ALELUJA nebo posezení u vánočního stromečku. Tak neváhejte a přijďte nás navštívit. Více o programu zde Akce klubu

Be FIT JÍZDA winter 2017

Be Fit s Dášou Vás zve na Be FIT JÍZDU winter 2017, která se koná v sobotu 9.12. 2017 od 16 hodin, vstup 290,-. Tradičně Vás čeká 2,5 hodinový nabitý program - mobilita, dance, fitness, box, hiit, břišní pekáč, strečink,....Tak přijďte podpořit dobrou věc, protože vybrané vstupné bude věnováno Farní charitě v Týně nad Vltavou, která pomáhá lidem v nepříznivé sociální situaci.

Program Klubu seniorů listopad 2017

Klub seniorů Senior Šance Vás již tradičně zve na zajímavé akce. Tento měsíc se můžete těšit například na společné tvoření s klienty z nízkoprahovýho zařízení, na promítání filmu Marco Polo či na návštěvu z Chrášťan a společné tvoření vizovického těsta. Více viz Akce klubu