Program Klubu seniorů leden 2018

Nový rok zahájí Klub seniorů, jako vždy pestrým programem. Těšit se můžete na tvoření, prohlídku mateřské školy na Hlineckém sídlišti nebo na povídání o San Francisku. Mnohem vice naleznete zde Akce klubu

Radostné Vánoce a šťastný nový rok!

Betlém. Vícebarevný linoryt vytvořil Pavel Jakubec, klient charitního stacionáře Betany Boskovice. „Sláva na výsostech Bohu na zemi pokoj lidem doberé vůle.“

Evangelium podle Lukáše 2,14

Přejeme svým klientům, příznivcům, dárcům, dobrovolníkům a zaměstanacům požehnané svátky vánoční, hodně štěstí, radosti a pevné zdraví i v novém roce 2018. Charita Česká republika

14. PLES FARNÍ CHARITY TÝN NAD VLTAVOU

Farní charita Týn nad Vltavou zve své přátele a příznivce na tradiční charitní ples, který se koná v pátek 9. února 2018 v sále ve Zvěrkovicích. Začátek ve 20 hodin.

Závěr roku v Klubu seniorů

Klub seniorů Senior Šance si v závěru roku připravil vánční program. Určitě stojí za pozornost vystoupení sboru ALELUJA nebo posezení u vánočního stromečku. Tak neváhejte a přijďte nás navštívit. Více o programu zde Akce klubu

Be FIT JÍZDA winter 2017

Be Fit s Dášou Vás zve na Be FIT JÍZDU winter 2017, která se koná v sobotu 9.12. 2017 od 16 hodin, vstup 290,-. Tradičně Vás čeká 2,5 hodinový nabitý program - mobilita, dance, fitness, box, hiit, břišní pekáč, strečink,....Tak přijďte podpořit dobrou věc, protože vybrané vstupné bude věnováno Farní charitě v Týně nad Vltavou, která pomáhá lidem v nepříznivé sociální situaci.

Program Klubu seniorů listopad 2017

Klub seniorů Senior Šance Vás již tradičně zve na zajímavé akce. Tento měsíc se můžete těšit například na společné tvoření s klienty z nízkoprahovýho zařízení, na promítání filmu Marco Polo či na návštěvu z Chrášťan a společné tvoření vizovického těsta. Více viz Akce klubu

Slavnostní kolaudace nových prostor

Farní charita Týn nad Vltavou Vás srdečně zve dne 5.9. 2017 od 14 hodin na slavnostní "kolaudaci" nových prostor, spojené s požehnáním. Těšíme se na Vás na adrese Sakařova 755,     375 01 Týn nad Vltavou - budova Městské polikliniky, 3. patro pozvánka.pdf

Klub seniorů Senior Šance Vás zve na slavnostní otevření

Farní charita Týn nad Vltavou Vás srdečně zve na slavnostní kolaudaci nových prostor Klubu seniorů, která se uskuteční dne 6.9. 2017 od 14:00 hodin na nové adrese Děkanská 220, 375 01 Týn nad Vltřavou. Těšíme se na Vás.

Výroční zpráva 2016

Farní charita Týn nad Vltavou vydala Výroční zprávu za rok 2016. Ke stažení zde Výroční zprávy

Klub seniorů Senior Šance na nové adrese

Klub seniorů Senior Šance se přestěhoval na novou adresu Děkanská 220, 375 01 Týn nad Vltavou (budova fary). Těšíme se na Vás v nových prostorách. Program bude, jako vždy plný zajímavých akcí a aktivit.

život 90_

Občanské sdružení