Pečovatelská služba

Sociální pracovnice, koordinátorka

Mgr. et Bc. Markéta Vlnatá

Email: pecovatelky@farnicharitatyn.cz

Výběrové řízení na pozici pečovatelka

Farní charita Týn nad Vltavou vyhlašuje výběrové řízení na pozici pečovatelka. V případě zájmu zasílejte sturkturovaný životopis spolu s motivačním dopisem mailem na: reditelka@farnicharitatyn.cz nebo poštou na adresu: Děkanská 220, 375 01 Týn nad Vltavou.

Be Fit s Dášou opět pomáhalo

Be Fit s Dášou uspořádalo již podruhé Be FIT JÍZDU pro dobrou věc. Tentokrát se cvičilo ve prospěch seniora, který potřeboval pračku.

Češi chtějí pečovat o seniory doma, neví ale, na koho se obrátit

Foto Marie Bartošová

Více než polovina Čechů (55 %) zná ve svém okolí někoho, kdo se o sebe již nedokáže plnohodnotně postarat a vyžaduje péči další osoby. Každý třetí (30%) obyvatel má někoho takového dokonce přímo v rodině. Přibližně třetina populace má osobní nebo zprostředkovanou zkušenost s péčí o rodiče nebo prarodiče. Tato zkušenost je sdílena ve všech věkových kategoriích napříč populací. Vyplývá to z čerstvého průzkumu provedeného společností ppm factum research pro Charitu Česká republika.

VÝBOR DOBRÉ VŮLE OLGY HAVLOVÉ OPĚT PODPOŘIL FARNÍ CHARITU TÝN NAD VLTAVOU

Výbor dobré vůle již podruhé podpořil zakoupení kompenzačních pomůcek pro klienty Pečovatelské služby a Osobní asistence.

Kompenzační pomůcky FCH Týn

Kompenzační pomůcky jsou důležité při poskytování našich služeb. Zvyšují komfortnost a kvalitu života klientů naší pečovatelské služby a osobní asistence.

Vernisáž a výstava Výboru dobré vůle v klubu Senior Šance

Ve středu 9. dubna 2014 v 15 hodin bude zahájena v klubu seniorů Senior Šance při Farní charitě Týn nad Vltavou, Horní Brašov 14, Týn nad Vltavou vernisáž výstavy fotografií „Olga Havlová a Výbor dobré vůle“. Tato akce je pořádána jako poděkování za podporu Farní charity Týn ze strany Výboru dobré vůle, díky které Farní charita Týn mohla zakoupit kompenzační pomůcky pro klienty pečovatelské služby a osobní asistence. Výstava je věnována vzpomínce na Olgu Havlovou. Výstava potrvá od 9. do 23.4. 2014. Jménem ředitelky Farní charity Týn nad Vltavou Mgr. Daniely Werbynské Laschové Vás srdečně zveme na zahájení výstavy. Další informace o vernisáži a výstavě Vám podá vedoucí klubu Senior Šance p. Jiřina Krejčová na tel. 730 575 051.

Auto pro charitu od společnosti ČEZ

Dne 19. 12. 2013 dostala pečovatelská služba a osobní asistence Farní charity Týn nad Vltavou vánoční dárek v podobě automobilu Škoda Fabia Combi.