Děti ze Žimutic sázely stromky pro dobrou věc
14. června 2021 Z Charity Týn

Děti ze Žimutic sázely stromky pro dobrou věc

U příležitosti svátku Den země, který připadá na 22. dubna se děti ze Základní školy Žimutice připojily k panu Martinovi Hubenému a  společně vysázeli 9 stromů s myšlenkou dobré věci. Výtěžek 7.650,- děti věnovaly Farní charitě Týn nad Vltavou. Příspěvek pomůže osobám v krizi překonat nepříznivou sociální situaci. Moc děkujeme dětem za jejich dobročinnost.

Na datum 22. dubna připadá Den země. U příležitosti tohoto ekologického svátku se tradičně organizují různé osvěty a další doprovodné programy související s poznáváním přírody a její ochranou.
V Žimuticích na tento významný den nezapomněly ani děti ze Základní školy Žimutice. Společně s Martinem Hubeným vysázely 9 stromů a dokázaly tak spojit prospěch ekologický s dobročiiností. Výtěžek 7.650,- děti věnovaly Farní charitě Týn nad Vltavou. Příspěvek pomůže osobám v krizi překonat nepříznivou sociální situaci. Moc děkujeme dětem za jejich dobročinnost a panu Hubenému děkujeme za jeho již druhý skvělý nápad, jak Charitu Týn finančně podpořit aktivitou, do které se zapojí další lidé.

Bc. Jitka Dopitová

Vedoucí sociálních služeb a projektů pro seniory
Tel.: 731 402 991 E-mail: c.qy_1~6LTGI4W7%WkvDRW7r