Čarodějnický rej s Bongem

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Vás zve na Čarodějnický rej. Akce se uskuteční 27.4. 2018 na Hlineckém sídlišti na náměstí Mládeže od 15 hodin.

Výprodej hudebních nástrojů z Bonga

Z důvodu stěhování do menšího Bongo musí zrušit hudební zkušebnu  a nabízí k odprodeji hudební nástroje.

Bongo v novém od 3. 4. 2018

Bongo se stěhuje! Bongo stěhováníOd 3. dubna 2018 nás najdeš v Týně na Náměstí Míru 85. Podívej se na přiloženou mapku a zajdi nás navštívit.

AKCE V RÁMCI ORANŽOVÉHO ROKU

V rámci Oranžového roku 2017 byl podpořen projekt SOS Rodina, který se zaměřuje na pomoc rodinám s dětmi, které jsou v evidenci orgánu sociálně právní ochrany dětí. Dále byly podpořeny aktivity, které pořádalo Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bongo a Klub seniorů Senior Šance. Děti a senioři tak měli možnost účastnit se Dnu dětí, Hallowenu, Čarodějnického reje, Mikulášské besídky a výtvarného tvoření.

Děkujeme Jaderné elektrárně Temelín, Skupina ČEZ, že podporuje v rámci Oranžového roku aktivity Farní charity Týn nad Vltavou. ETE_logo jako obrázek

Halloween v nízkoprahovém zařízení

Na Halloweenskou párty, která se konala 31.10. 2017v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Bongo se slétli nadpřirozené bytosti z blízka i z dáli.

Výběrové řízení na pozici sociální pracovník v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Bongo

Farní charita Týn nad Vltavou vypisuje výběrové řízení na pozici sociální pracovník v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Bongo. Životopis s motivačním dopisem můžete zasílat do 7.3. 2016

Vaření v Bongu

Dne 11.11.2015 proběhne v Bongu společné vaření s klubem seniorů.

Bongo léto - 10 let výročí

1. června slaví Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bongo 10 let od svého vzniku.

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA V NÍZKOPRAHOVÉM ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ BONGO

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bongo hledá do svého týmu kolegu nebo kolegyni na pozici: "Sociální pracovník v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež.“

Projekt SOS Rodina pokračuje i v roce 2014

Minulý rok byl zahájen projekt SOS Rodina, který úspěšně pokračuje i v letošním roce. Projekt je zacílen na rodiny s dětmi, které jsou v evidenci orgánu sociálně - právní ochrany dětí.