Červen v Klubu seniorů

Klub Seniorů Senior Šance Vás zve tradičně na pestrý program. Nebude chybět povídání s PhDr. Bartuškou, tvořivé dílny s Renatou, setkání s NZDM Bongem či trénování paměti. Více viz program Akce klubu

Den DĚTÍ s BONGEM

NÍzkoprahové zařízení pro děti a mládež Vás zve na DEN DĚTÍ dne 3.6. 2019 od 15:00 hodin do parku u řeky (prostor mezi parkovištěm pod kostelem a starým mostem). Pro děti je připraveno odpoledné plné her a zábavy. Více viz plakátek  NZDM - DEN DETI.pdf

Dětský den je podpořen v rámci Oranžového roku 2019.

Skupina ČEZ

Tříkrálová sbírka týnské charity v Katolickém týdeníku

V Katolickém týdeníku 1/2019, který vychází tento týden,byla vydána příloha Caritas věnovaná Tříkrálové sbírce, jejímu smyslu (texty od arcibiskupa Jana Graubnera, ředitele Lukáše Curyla a prezidenta Pavla Posáda) a praktickému využití vykoledovaných peněz (na příkladu Králík, Týna nad Vltavou, Písku, Jindřichova Hradce či africké Zambie).

O Tříkrálové sbírce Farní charity týn nad Vltavou si můžete přečíst na straně 10. Článek Caritas_2019_1.pdf

Program Klubu seniorů říjen 2018

Navštivte Klub seniorů Senior Šance. Je to prostor pro komunikaci, aktivní trávení volného času, naučíte se nové věci a mnohem více. Najdete nás na adrese Děkanská 220 (prostory fary). Více o aktivitách Akce klubu

Program Klubu seniorů září 2018