Podporují nás

Sbírka  potravin v Albertu Vodňany přinesla 940 kg pomoci
15. dubna 2024 Z Charity Týn

Sbírka potravin v Albertu Vodňany přinesla 940 kg pomoci

Charita Týn nad Vltavou se již tradičně zapojila do celorepublikové Sbírky potravin, kterou pořádá Potravinová Banka. Díky štědrosti nakupujících se podařillo sesbírat 940 kg trvanlivých potravin a drogerie. Tyto dary bude naše Charita využívat jako krizovou pomoc lidem v nouzi, zejména rodinám s malými dětmi, matkám samoživitelkám, osamělým seniorům s nízkými příjmy.

Děkujeme Daránkovi!
16. srpna 2023 Diecézní charita České Budějovice

Děkujeme Daránkovi!

Diecézní charita České Budějovice získala ve velikonoční sbírce Daránek 21 515 Kč. Velice za Vaše dary děkujeme! Do konce prázdnin zrealizujeme náš záměr vybavení hudební zkušebny pro děti nízkoprahového klubu Bongo v Týně nad Vltavou. Mají totiž v plánu založit kapelu. Děkujeme, že nám pomáháte nastartovat jejich životní cestu.

Jarní kolo potravinové sbírky dokázalo naplnit potravinové banky: vybralo se 438 tun zboží
24. dubna 2023 Charita Česká republika

Za velký úspěch se dá považovat výsledek letošního jarního kola potravinové sbírky, ve kterém se vybralo ohromných 438 tun zboží. Sbírka potravin se odehrála ve více než 1500 prodejnách po celé zemi a zapojily se do ní tisíce dobrovolníků, zaměstnanců prodejen i řada neziskových organizací včetně Charity Česká republika.

14. dubna 2023 Z Charity Týn

Výtěžek ze sbírky „Pomlázky pro Charitu“ činí krásných 32.042 Kč

550 pomlázek! Tolik jich letos upletli dobrovolníci pod vedením pana Hubeného. A že byl o ně zájem nám potvrdil výtěžek z jejich prodeje, který činil 32.042 Kč!

Pomlázky pro Charitu
28. března 2023 Z Charity Týn

Pomlázky pro Charitu

Nemusíte si tak lámat hlavu, kde pořídit pořádnou pomlázku. Za dobrovolný příspěvek si můžete koupit ručně upletenou pomlázku a zároveň podpořit dobru věc. Získané peníze půjdou na sociální služby a projekty Charity Týn nad Vltavou.

Aktivity na podporu Charity Týn
1. července 2022 Podporují nás

Aktivity na podporu Charity Týn

Pan Martin Hubený oslovil Farní charitu Týn nad Vltavou s nápadem uspořádat akce na podporu jejích činností v oblasti pomoci potřebným, do kterých by se mohla zapojit široká veřejnost.